;
  • Deze vakantie is voorbij

Indrukwekkend Zweden

Camping Alcatraz (extra info) Van maandag 06 aug 2018 tot woensdag 15 aug 2018
13 - 14 jaar (2004-2005) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ga deze zomer voor een vakantie die nog lang zal nazinderen. We overnachten op een prachtig eiland, waar de natuur ons van ’s morgens tot ’s avonds zal overdonderen. We trekken erop uit met de kano, mountainbike en vlot. Haal het hout, de kolen en Zweedse balletjes maar boven, want ons potje koken we zelf. De dag sluiten we af met een verfrissende duik, terwijl we de zon zien zakken in het meer.

Uitblinkers: kanotweedaagse, vlottentocht, klimmuur, boogschieten, mountainbiken

Praktisch

Vervoer

Zowel voor de heen- als terugreis is busvervoer vanuit Erpe-Mere mogelijk.

Meer info over de locatie (Camping Alcatraz (extra info))

Mailing indrukwekkend zweden (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Zweten in Zweden

Verschenen op 10 augustus 2018
placeholder

Amai, wat een drukke dagen hebben we er al opzitten! Na een lange busrit kwamen we toe op het eilandje van Alcatraz. Nadat onze tenten waren opgezet sprongen we meteen het water in voor een frisse duik. In de avond werd meteen het teamwerk getest tijdens GOIV en even later was het ieder voor zich aan de rand van het meer voor Battle Loyal.

De volgende dag namen we plaats op railbikes voor een dressintocht door de Zweedse bossen en langs de Zweedse meren. Picknicken met zo'n uitzicht raden we jullie zeker aan.  Gisteren beklommen we de klimmuur van 8 meter hier in Alcatraz, en als we niet aan het klimmen waren konden we onze skills testen tijdens het boogschiettoernooi. Deze uitdagende dag sloten we af met een hele reeks teambuildingspelen, op eigen risico natuurlijk


Foto's van deze vakantie