;

Italia activa

Meet Garda Lake Hostel Van woensdag 27 jul 2022 tot vrijdag 05 aug 2022
€ 595* / € 720 13 - 14 jaar (2008-2009) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Buongiorno! Ken jij de pretparken van ons land op je duimpje en hou je wel van wat zon? Ideaal, want wij hebben het perfecte Italiaanse alternatief voor jou in petto! We brengen een bezoek aan Gardaland waar een ritje op de Raptor, Blue Tornado of Oblivion zeker niet kan ontbreken. Wie het van al deze adrenaline wat te warm heeft gekregen, kan verkoelingen vinden in het Caneva Aquapark. Voel de kriebels in je buik op de SuperSplash en leun daarna achterover op de LazyRiver om even te bekomen. Wanneer we ‘s avonds honger hebben na een onvergetelijke dag aan de oevers van het Gardameer vullen we onze hongerige magen met overheerlijke, authentieke pizza en pasta! Een bezoekje aan het dichtbijgelegen Sirmione - waar we de enige echte Italiaanse gelato kunnen proeven - kan natuurlijk niet ontbreken. Veni, we zijn weg!

Uitblinkers: Gardaland (avondticket), Caneva Aquapark, boottocht + Sirmione

Praktisch

Vervoer: Gratis bus**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van de vakantie. Beide opstapplaatsen worden aangeboden vanaf minimaal 15 personen per locatie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Meet Garda Lake Hostel)

Bagagevuller italia activa (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_9 (pdf)

Vakantiebundel italia activa (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00