;

Italia per favore

Meet Garda Lake Hostel Van woensdag 27 jul 2022 tot vrijdag 05 aug 2022
€ 595* / € 720 15 - 16 jaar (2006-2007) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kan je niet kiezen tussen een vakantie boordevol cultuur, waterplezier of pretparkkriebels? Geen nood: deze vakantie in het zonnige Italië heeft het allemaal! Aan het Gardameer vertoeven we vlak aan het water op wandelafstand van het leukste pretpark van Italië: Gardaland! Ga helemaal uit je dak in de Blue Tornado en laat je meeslepen op de stroomversnellingen van de Jungle Rapids. Even later verkennen we het Gardameer vanop het water en varen we richting Sirmione: een prachtig schiereiland waar we kunnen relaxen aan het strand. Halverwege de week laten we het Gardameer achter ons en trekken we richting Bologna. In deze bruisende stad snuiven we de pure Italiaanse cultuur op en gaan we op zoek naar de gezelligste straatjes en de leukste stadsparkjes. Uiteraard kunnen ook een echte Italiaanse pizza en gelato niet ontbreken. Salute!

Uitblinkers: Gardaland (avondticket), 3 dagen citytrip Bologna, boottocht + Sirmione

Praktisch

Vervoer: Gratis bus**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van de vakantie. Beide opstapplaatsen worden aangeboden vanaf minimaal 15 personen per locatie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Meet Garda Lake Hostel)

Bagagevuller italia per favore (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_8 (pdf)

Vakantiebundel italia per favore (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00