;

joebadoepie

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 20 aug 2022 tot zaterdag 27 aug 2022
€ 219* / € 344 5 - 6 jaar (2016-2017) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Duik deze week je teletijdmachine in en reis met ons mee naar de oertijd! Met onze knots in de hand gaan we op jacht naar het materiaal om ons eigen kamp te bouwen. Daar peuzelen we ons zelfgemaakt potje op rond het knetterende kampvuur. Via een uitdagend parcours vol touwen en lianen bereiken we ten slotte de kleurstoffen voor de allermooiste muurschilderingen. Van je joebadoebadoe!

Uitblinkers: laag touwenparcours, kampen bouwen, muurschilderen, koken, waterfietsen, kampvuur

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller joebadoepie (pdf)

Vakantiebundel joebadoepie (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00