;

kamp Krunsj

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 06 aug 2022 tot zaterdag 13 aug 2022
€ 234* / € 359 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Geef acht! Deze week word je verwacht in Kamp Krunsj. Ben jij uit het juiste hout gesneden om de strijd met de vijand aan te gaan? Dat zullen we alvast uitvoerig testen in Adventure Valley: we verleggen onze grenzen op de klimmuur en geven het beste van onszelf op de tubing slide. Vind jij vlotjes de weg terug uit het mysterieuze 3D-labyrint? Dan ben je helemaal klaar voor de dropping die we voor jou in petto hebben. Nu enkel nog via de walkie talkie de juiste instructies geven tijdens onze geheime operatie en daarna wordt het écht menens. De strijd barst los. Je duikt vliegensvlug weg terwijl de pijlen en kogels je om de oren vliegen en trekt ten aanval met in de ene hand je paintballgeweer en in de andere hand een hightechwaterspistool. Met jou in het team heeft de tegenstander geen schijn van kans. Kan je de overwinning al ruiken?

Uitblinkers: Adventure Valley (met o.a. 3D-Labyrint, tubing slide, klimbos, via ferrata, klimmuur, nettenpark, speleologie …), paintball, archery tag, dropping, geheime operatie met walkie talkies, hightechwaterpistolen, sabelgevecht

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller kamp krunsj (pdf)

Vakantiebundel kamp krunsj (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00