;

kanotrekking Zweden

Camping Alcatraz Van zondag 13 aug 2023 tot dinsdag 22 aug 2023
€ 775* / € 900 16 - 18 jaar (2005-2007) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Hej då! Deze unieke week genieten we van tal van wondermooie kanotochten in het ongerepte Zweden. We trekken eropuit met onze hoogstpersoonlijke kano en genieten vanop het water van de prachtige landschappen. We varen van slaapplaats naar slaapplaats door de ongerepte natuur. Staat overnachten op een onbewoond eiland op jouw bucketlist? Dan zal je dat na deze week kunnen schrappen! Wanneer de tocht van die dag erop zit, zorgen we samen voor een fantastische sfeer én koken we ons eigen potje boven het kampvuur. De avond sluiten we af terwijl we genieten van de spectaculaire zonsondergangen die Zweden ons te bieden heeft. Daarna kruipen we in ons tentje, want ‘s ochtends kanoën we weer vrolijk verder. Deze week kunnen we samenvatten in drie woorden: genieten, genieten en genieten.

Uitblinkers: zevendaagse kanotrektocht, overnachten op een onbewoond eiland, koken op kampvuur

Praktisch

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Camping Alcatraz)

Bagagevuller zweden (pdf)

Vakantiebundel zweden (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00