;

kattenkwaad of heldendaad

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 09 apr 2023 tot vrijdag 14 apr 2023
€ 189* / € 314 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Vliegen, onzichtbaar zijn of in de toekomst kijken: welke superkracht kies jij? Voor een bezoek aan de meest briljante helden teleporteren we ons naar Plopsaland. Speel jij liever de pannen van het dak? Grijp jouw kans op eeuwige roem in een te gekke theaterworkshop, waar superhelden niet alleen de wereld redden, maar ook kakken! Op een waanzinnig hoogteparcours kunnen ook de adrenalinehelden hun zwaartekracht overwinnen. Over winnen gesproken: slaag jij erin om als eerste over de finishlijn te schuiven bij een spannende duinenrace? Deze week bundelen we in elk geval onze krachten voor een knotsgekke superhelden-vakantie!

Uitblinkers: Plopsaland, theaterworkshop ‘Superhelden kakken ook’, hoogteparcours, superhelden-duinenrace

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller paasvakantie oostduinkerke 2023_1 (pdf)

Vakantiebundel kattenkwaad of heldendaad_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00