;

knallen in de Kempen

De Hoge Rielen Van zondag 24 jul 2022 tot zaterdag 30 jul 2022
€ 230* / € 355 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Vind jij Bobbejaanland ook het plezantste land? Sta je al te popelen om een ritje te maken op de Sledgehammer of Revolution? Dan is dit je kans! We leven ons deze week helemaal uit in Bobbejaanland én in de Lilse bergen. In dit Kempische recreatiedomein staat een uitdagend programma op ons te wachten. We bouwen samen een vlot, laten het te water en kruisen onze vingers dat het niet meteen zinkt zodat we er een tochtje op kunnen maken. Eén ding is zeker: droog houden we het waarschijnlijk niet. Na onze avonturen op (en wie weet in) het water gaan we de hoogte in en proberen we ons recht te houden op een pittig hindernissenparcours. Na deze test van ons doorzettingsvermogen zetten we tijdens de uitdagende teambuildingactiviteiten alles op alles om het gezegde ‘teamwork makes the dream work’ waar te maken. Dit wordt een fantastische week!

Uitblinkers: Bobbejaanland, hoogteparcours, hindernissenparcours, highlandgames, vlottentocht, teambuilding in het bos, bouwworkshop

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Hoge Rielen)

Bagagevuller knallen in de kempen (pdf)

Vakantiebundel knallen in de kempen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00