;

knotsgekke grotten

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 15 jul 2023 tot zaterdag 22 jul 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij klaar voor een tocht door het donker? Trek dan snel een trui aan en daal mee af in de Grotten van Han. Je loopt voorbij druipstenen en langs de rivier. Gelukkig werd er voor wat licht gezorgd zodat we van dit natuurlijke spektakel kunnen genieten. We wandelen het pad af tot we in de verte de zon weer zien. Stop die trui snel terug in je rugzak, want wij gaan het wildpark in. Er leven meer dan 600 dieren op het domein die we langs onze route kunnen tegenkomen. Gaan we te voet van start of rijden we eerst het park rond in de safari-car? Die is helemaal open, hierdoor kan je overal rondkijken en spot je makkelijk de “Europese big 5”. Let goed op terwijl we aan het berenbos stoppen, want hier schrap je de bruine beer alvast van je lijstje! Daarna verdelen we de teams voor een spelletje knotshockey. High-five, grijp snel je hesje voor een partijtje bumball: zo word je een kei in de bal opvangen zonder handen. Om de week af te ronden, verschuilen we ons als steengoede schutters met onze lasergeweren! Schakel jij iedereen uit in de bossen van Bomal?

Uitblinkers:Grotten van Han (grotten en wildpark), lasershooten, bumball, knotshockey

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_14 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 3_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00