;

kriebels in de buik

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 01 jul 2023 tot zaterdag 08 jul 2023
€ 249* / € 374 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Een waterval aan attracties? Dat klinkt als Plopsa Coo! Dacht je dat vliegend fietsen niet mogelijk was? Daar vond opa Fonkel gelukkig een uitvinding op. Durf jij plaats te nemen in de Vicky Ride waar je aan duizelingwekkende snelheid naar beneden zoeft? Na een dag vol superleuke attracties trekken we onze klimschoenen aan, voor een dagje Forestia: een avonturenpark midden in een bos. Wie goed oplet, kan tijdens het klimmen en klauteren misschien zelfs een beer spotten. Durfde jij zo hoog in de lucht niet rond te kijken? Geen zorgen, we gaan zeker nog eens piepen dichter bij de dieren van Forestia. Nog wat energie op reserve? Pak je pijl en boog en probeer je tegenstander uit te schakelen tijdens een zinderend spelletje archery tag. Avontuur gegarandeerd!

Uitblinkers: Plopsa Coo, Forestia (hoogteparcours en dierenpark), archery tag

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_5 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 1_4 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00