;
  • Deze vakantie is volzet, inschrijven niet meer mogelijk

machtig Malta

NSTS Campus Residence & Hostel Van vrijdag 01 jul 2022 tot donderdag 07 jul 2022

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

€ 595* / € 720 13 - 16 jaar (2006-2009) Deze vakantie is volzet
Had je toch interesse? Klik hier

* Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Haal je zonnebril al maar boven, want deze week genieten we van een weekje vol zon, zee en strand. Op het zonovergoten Malta relaxen we op de uitgestrekte stranden en varen we langs spectaculaire rotsformaties. Maar ook de onderwaterwereld die het eiland omringt, is zeker de moeite waard om te ontdekken. Met onze zwemvliezen en snorkel trekken we richting de Blue Lagoon op zoek naar de mooiste, de grootste én de kleurrijkste vissen, zee-egels en koralen. Na al deze prachtige Maltese natuur, maken we ook tijd voor wat cultuur. In de hoofdstad Valletta kuieren we in de straatjes van de oude binnenstad. Wat een gezelligheid!

Uitblinkers: boottocht Blue Grotto, snorkelen in Blue Lagoon, Valletta, daguitstap Gozo

Praktisch

Vervoer: vliegtuig (inclusief luchthavenvervoer) **

Bagage: Voor deze vakantie kan je maximum 1 flexibele reistas of koffer (als handbagage) van maximum 15 kg en met maximumafmetingen van 50 cm x 40 cm x 20 cm + 1 rugzak of handtas meenemen. Indien je toch extra bagage zou wensen mee te nemen, kan je deze tegen een meerprijs bijboeken tijdens de inschrijving voor deze vakantie.

** Er wordt gratis busvervoer voorzien van en naar de luchthaven van Charleroi. De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Beide opstapplaatsen worden aangeboden vanaf minimaal 15 personen per locatie.

Meer info over de locatie (NSTS Campus Residence & Hostel)

Bagagevuller machtig malta (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_11 (pdf)

Vakantiebundel machtig malta (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00