;

magnifiek Zweden

Camping Alcatraz Van zondag 13 aug 2023 tot dinsdag 22 aug 2023
€ 695* / € 820 13 - 15 jaar (2008-2010) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij klaar voor een op-en-top Zweeds avontuur? Onze uitvalsbasis voor deze vakantie bevindt zich op een gezellige camping midden in de bossen en vlak aan de rivier. We verkennen de omgeving al even vanop het water tijdens een vlottenrace, waarna het tijd is voor het echte werk. We trekken er voor drie dagen op uit met onze kano en slaan onze tent op voor een nachtje kamperen in de wildernis. Wedden dat je nog nooit zo’n schitterende sterrenhemel hebt gezien? Veel drinken moet je alvast niet meenemen, want je vult je drinkfles gewoon in het heldere water van het meer! Na deze unieke ervaring spannen we onze boog op richting het andere team voor een spannend spelletje arrow tag en mountainbiken we door de groene bossen, op zoek naar de elanden die er leven. ‘s Avonds koken we een heerlijke maaltijd boven het kampvuur en spelen we een gezellig spelletje weerwolven. Een week avontuur in het midden van de natuur!

Uitblinkers: driedaagse kanotrekking, overnachten in zelfgemaakte shelter, arrow tag, vlottenrace, mountainbiken

Praktisch

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Camping Alcatraz)

Bagagevuller zweden_1 (pdf)

Vakantiebundel zweden_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00