;

Maltastisch

NSTS Campus Residence & Hostel Van donderdag 18 aug 2022 tot woensdag 24 aug 2022
€ 595* / € 720 17 - 18 jaar (2004-2005) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Hou je fototoestel maar al klaar, want de Maltese hoofdstad Valletta staat erom bekend dé plek te zijn om de perfecte Instagramfoto te nemen. Kronkel samen met ons door de smalle, authentieke straatjes terwijl je aan dat zomerkleurtje werkt onder de zuiderse zon. Nadien ruilen we de gezellige stad in voor de prachtige natuur die het eilandje Gozo te bieden heeft. Maar ook ónder de zeespiegel heeft Malta heel wat te bieden! Met een duikbril op onze neus en een snorkel in de mond ontdekken we de betoverende onderwaterwereld die het eiland omringt in het helderblauwe water van de Blue Lagoon. Om deze vakantie in stijl af te sluiten, springen we op onze boot voor een uniek natuurfenomeen. We willen je nog niet te veel verklappen, maar het lichtschouwspel in de Blue Grotto zal je alvast niet snel vergeten. Maltastisch!

Uitblinkers: boottocht Blue Grotto, snorkelen in Blue Lagoon, Valletta (daguitstap + feestje), daguitstap Gozo

Praktisch

Vervoer: vliegtuig (inclusief luchthavenvervoer) **

Bagage: Voor deze vakantie kan je maximum 1 flexibele reistas of koffer (als handbagage) van maximum 15 kg en met maximumafmetingen van 50 cm x 40 cm x 20 cm + 1 rugzak of handtas meenemen. Indien je toch extra bagage zou wensen mee te nemen, kan je deze tegen een meerprijs bijboeken tijdens de inschrijving voor deze vakantie.

** Er wordt gratis busvervoer voorzien van en naar de luchthaven van Charleroi. De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Beide opstapplaatsen worden aangeboden vanaf minimaal 15 personen per locatie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (NSTS Campus Residence & Hostel)

Bagagevuller maltastisch (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_12 (pdf)

Vakantiebundel maltastisch (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00