;

mediawijs

Hostel Bruegel Van zondag 11 apr 2021 tot vrijdag 16 apr 2021
€ 180* / € 305 13 - 14 jaar (2007-2008) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Appen, swipen of bingewatchen: woorden die jij dagelijks gebruikt? Dan is deze week helemaal jouw ding. Wandel rond in de gangen van het VRT-gebouw en presenteer zelf het weerbericht in de demostudio. Nadien werp je een blik in de regiekamers van de meest spraakmakende televisieseries. Genoeg inspiratie opgedaan? We nemen onze eigen videoclip op en lanceren hem op Youtube. ‘s Avonds ploffen we neer in de comfortabele zetels van de bioscoop met een zak lekkere popcorn en een te gekke film. Overnachten doen we in het hartje van onze hoofdstad. Word jij de nieuwe BV achter de schermen van deze fascinerende televisie- en radiowereld? 3, 2, 1 … actie!

Uitblinkers: VRT-gebouw**, eigen YouTube-clip maken, bioscoop

** Met gezondheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste prioriteiten, zullen we ook voor onze paasvakanties de adviezen vanuit de overheid en de jeugdsector nauwlettend opvolgen. We zullen onze vakanties en activiteiten dan ook steeds aanpassen aan de op dat moment geldende richtlijnen en protocollen. Jammer genoeg bleek het niet mogelijk om het bezoek aan het VRT-gebouw te organiseren binnen de huidige coronamaatregelen. In plaats daarvan zullen we een superfijn bezoek brengen aan Smile Safari - het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa.

Meer informatie in verband met de coronamaatregelen kan je terugvinden op onze coronapagina.

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Coronavirus: Met gezondheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste prioriteiten organiseren we onze vakanties met de nodige veiligheid en voorzorgen. Actuele informatie in verband met de coronamaatregelen kan je terugvinden op onze coronapagina.

Meer info over de locatie (Hostel Bruegel)

Bagagevuller mediawijs (pdf)

Vakantiebundel mediawijs (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00