;
  • Deze vakantie is volzet, inschrijven niet meer mogelijk

missie moonwalk

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 20 aug 2022 tot zaterdag 27 aug 2022

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

€ 234* / € 359 10 - 12 jaar (2010-2012) Deze vakantie is volzet
Had je toch interesse? Klik hier

* Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Deze week gaan we de lucht in! We prikkelen elk zintuig in ons lijf tijdens een spectaculair hoogteparcours. We slingeren van boom tot boom en klauterend als aapjes bereiken we het hoogste punt. Mag het toch nog wat hoger voor jou? Wil je weten hoe het voelt om hoog in de ruimte een wandeling te maken op de maan? Ontdek het tijdens onze missie in het Euro Space Center waar we het mysterieuze heelal van dichtbij leren kennen. We experimenteren met de zwaartekracht in het ruimtestation en maken onze eigen ruimte-apparatuur. Trek je moonboots aan en zet je astronautenhelm op. Klaar voor lancering?

Uitblinkers: 1 dag Euro Space Center, hoogteparcours, vrije sprong, deathride, speleobox

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller missie moonwalk (pdf)

Vakantiebundel missie moonwalk (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00