;

missie spion

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 08 aug 2020 tot zaterdag 15 aug 2020
€ 224* / € 349 7 - 9 jaar (2011-2013) Boek nu Volzet voor diversiteit * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Pssst … Jij, ja jij. Heb jij altijd al eens een spion willen zijn? Is James Bond jouw grote voorbeeld? Perfect! Deze week leer je de kneepjes van het vak. Evenwicht bewaren op boomstronken, klauteren over obstakels, sluipen tussen de struiken; na deze week kan je het allemaal. Je schiettechniek oefen je met een loodjespistool. Kan jij het doel raken? We sluiten de spiontraining af met een nachtje in de tent onder de sterrenhemel. Geheimhouding verplicht!

Uitblinkers: schattenzoektocht**, loodjespistolen, kamperen***, Expeditie Bush (Outsider)

** We bieden deze activiteit aan onder voorbehoud. Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk. Met gezondheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste prioriteiten gaan we samen met onze partners op zoek naar de beste manier om deze activiteit aan te bieden. Indien dit niet mogelijk zou blijken volgens de uitgewerkte maatregelen proberen we een alternatief te voorzien.

*** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om deze activiteit te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te annuleren. We zijn volop op zoek naar een alternatief. Van zodra dit alternatief bekend is, wordt deze uitblinker aangepast op onze website.

Praktisch

Vervoer: gratis bus of eigen vervoer

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00