;

ongelooflijk Oostenrijk

Flattach Hotel Action Van dinsdag 09 aug 2022 tot woensdag 17 aug 2022
€ 505* / € 630 13 - 14 jaar (2008-2009) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Klaar voor een weekje puur avontuur in de natuur? Met een adembenemend uitzicht achter ons klimmen we langs prachtige rotswanden naar boven. Afdalen doen we op een typisch Oostenrijkse manier: via een spectaculaire rodelbaan natuurlijk! Nadien trekken we onze wetsuit aan om in onze raft de kolkende wildwaterrivier te trotseren. Eenmaal opnieuw op het droge, verkennen we de schitterende omgeving vanop onze mountainbike, waarna we languit langs het zwembad kunnen genieten van de stralende bergzon. Jodelahiti!

Uitblinkers: raften, rodelen, via ferrata, boogschieten, mountainbiken, zeepvoetbal, zwembad

Praktisch

Vervoer: Gratis bus**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Flattach Hotel Action)

Bagagevuller ongelooflijk oostenrijk_1 (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_2 (pdf)

Vakantiebundel ongelooflijk oostenrijk (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00