;

onvoorstelbaar Oostenrijk

Flattach Hotel Action Van dinsdag 09 aug 2022 tot woensdag 17 aug 2022
15 - 16 jaar (2006-2007) Op vakantie!

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Tijdens deze vakantie ervaar je Oostenrijk op z’n best. We genieten volop van de bergen tijdens een tweedaagse hike mét overnachting in een berghut die op maar liefst 1800m hoogte te vinden is. Langs de watervallen heen hebben we een spectaculair uitzicht over de hoogste bergpieken van de omgeving. De volgende dag volgen we de kolkende bergrivieren tijdens een spannende canyoning. Tot slot trekken we onze klimgordels aan en bereiken we via de bergwand de hoogste top. Eens we terug met beide voetjes op de grond staan, zal een frisse duik in het zwembad ons deugd doen en genieten we languit van de zon.

Uitblinkers: tweedaagse wandeltocht met overnachting in berghut, canyoning, rodelen, via ferrata, zwembad

Praktisch

Vervoer: Gratis bus**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Flattach Hotel Action)

Bagagevuller onvoorstelbaar oostenrijk_1 (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_1 (pdf)

Vakantiebundel onvoorstelbaar oostenrijk (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00