;

oost west Bomal best

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 15 jul 2023 tot zaterdag 22 jul 2023
€ 249* / € 374 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Oost west, Bomal best! Neem je rugzak en verrekijker alvast bij de hand, want wij gaan samen op pad! Nadat we alle aanwijzingen hebben verzameld tijdens een spannende speurtocht stappen we op het volgende avontuur af: we zijn klaar om de rotsen te trotseren. Klim helemaal tot boven en zweef moeiteloos tussen de hoge bomen via de katrolbanen, met de deathride glijd je daarna vliegensvlug van de berg. Veilig terug op de grond kan je bijna niet geloven hoe hoog je net geklommen bent! Met een prachtige zonsondergang op de achtergrond nemen we onze fakkels in de hand om samen het donkere bos te verkennen. Welk fantastisch moment haal jij naar boven terwijl je een marshmallow roostert aan het kampvuur?

Uitblinkers: gps-dropping speurtocht & waterolypiade **, avonturendag (met o.a. hoogteparcours, deathride, via ferrata, tyrolienne …), fakkeltocht, kampvuur

** Opgelet: voor deze vakantie zijn we genoodzaakt om de activiteit 'gps-dropping' (zoals in het vakantiemagazine stond gecommuniceerd) te annuleren. In plaats daarvan zullen we deze week wel een speurtocht en een waterolympiade (met o.a. raftestafette, vlottenrace ...) aanbieden.

Praktisch

Vervoer: Gratis bus*** of eigen vervoer

*** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_13 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 3_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00