;

op een onbewoond eiland

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 12 aug 2023 tot zaterdag 19 aug 2023
€ 234* / € 359 5 - 6 jaar (2017-2018) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Op een onbewoond eiland … Dat betekent: avontuur op slippers en sandalen! We leven deze week als echte avonturiers. Toon je van je sterkste kant en bouw samen met je groep een waanzinnig kamp. Vanuit deze veilige schuilplaats maken we ons klaar voor een wonderlijke expeditie. We ontdekken alle hoekjes en kantjes: hoezee, daar zie je het strand al! Hou je netje maar klaar om de vinnige vissen en vlijtige krabben te pakken te krijgen. Daarna trekken we weer verder weg van het water het binnenland in. We gaan op zoek naar wilde dieren: spot jij de alpaca’s, wolven en ringstaartmaki’s van dierenpark de Zonnegloed? Wanneer we terug op ons verblijf aankomen, maken we contact met de bewoonde wereld. Doen we dat met een brief in een fles? Of graven we een boodschap uit in het zand? Eén ding is zeker: na deze leuke week op het eiland zal je vast niet meer terug naar huis willen.

Uitblinkers: dierenpark de Zonnegloed, avonturierenopleiding, kampen bouwen, vissen op de pier

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller oostduinkerke kinderen_4 (pdf)

Vakantiebundel oostduinkerke 2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00