;

op en top Ardennen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 13 aug 2022 tot zaterdag 20 aug 2022
€ 234* / € 359 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Haal de avonturier in jezelf naar boven tijdens een heuse ontdekkingstocht door het bos. We sluipen tussen de bomen door en stellen ons evenwicht op de proef op het touwenparcours. Lukt het ons de overkant te bereiken? Even later zoeken we onze weg uit het grootste houten doolhof ter wereld, dat maar liefst drie verdiepingen telt! Ben je na je ontsnapping klaar voor wat snelheid? Neem dan plaats in je stoere go-cart of rubberen band en zoef de berg af! Nu is het tijd voor een echte strijd! Wie wint het spannende duel zwaardvechten en wie o wie houdt zich staande bij een potje bumperballen? Plezier gegarandeerd op deze vakantie voor coole Krunsj’ers!

Uitblinkers: evenwichts- en touwenpiste, avonturendag (met o.a. reuzedoolhof, tuben, BMX, minigrasgolf en outdoor bowling), lasershooten, bumperbal, bumball, boogschieten, zwaardvechten

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller op en top ardennen (pdf)

Vakantiebundel op en top ardennen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00