;
  • Deze vakantie is voorbij

Opfrissingsweekend

Vakantiedomein Hoge Duin Van vrijdag 06 apr 2018 tot zondag 08 apr 2018
15 - 25 jaar (1993-2003) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook een feestje zal niet ontbreken.

Programma

Op zaterdagvoormiddag staan er vormingen op het programma. Alle ASPIRANT HOOFDANIMATOREN ontdekken op dit moment hoe je nog meer Krunsj kan toevoegen aan je vakantie. Alle anderen kunnen kiezen tussen:

- Broekzakspelen voor dummies

Je kent het misschien wel, het moment waarop jullie zitten te wachten op de bus of eerder klaar zijn met een activiteit … Dan wil je iets doen zodat de kinderen zich niet vervelen, maar wat!? Tijdens deze sessie worden je broekzakken gevuld met tal van korte spelletjes, leuke liedjes en maffe energizers voor grote en kleine groepen op vakantie.

- Mentaal welzijn

Wil jij weten of de deelnemers uit jouw groep zich wel veilig en goed voelen? Bestaat er iets als ‘onwelzijn’ en zijn daar signalen van op te pikken? Wat doe je als je je zorgen maakt over een deelnemer uit je groep en de verhalen die hij/zij vertelt? Heel veel vragen en maar één manier om antwoorden te vinden! Een sessie over mentaal welzijn.

- Coaching

Ik coach, jij coacht, wij coachen… Allemaal goed en wel, maar heb jij ook als is meegemaakt dat je niet goed weet hoe je eraan moet beginnen? Ben je ooit al eens een gesprek gestart maar verliep het enorm moeizaam en wist je niet hoe je dit kon vergemakkelijken? Geen nood! Wij hebben voor jou de oplossing. Wij nodigden de professionele meester in het coachen ‘De Coach’ uit om jullie helemaal wegwijs te maken in een heleboel coaching methodieken. Je zal deze sessie verlaten met een heleboel handige methodieken klaar om deze zomer te gebruiken op vakantie. 3,2,1 COACH!

Niet competitief knutselen

Herken je het gevoel dat je 'knutselactiviteit' hoort en al meteen denkt 'bah ik kan dat toch niet' of 'daar heb ik geen talent voor' of beter nog ' mijn werkje is nooit mooi genoeg'? In deze sessie wordt knutselen losgekoppeld van resultaat en verbonden aan experiment en spelen. Iedereen aan het knutselen dus!

- Sessie begeleiding 13-14 jarigen

Help, ik ga mee naar een vakantie voor 13-14 jarigen en ik weet helemaal niets over deze jongeren! Geen probleem, wij geven je enkele do’ en dont’s voor een geslaagde vakantie op maat. Hoe maak je je spel uitdagend genoeg, hoe zorg je voor een leuke groepssfeer en hoe ziet de leefwereld van 13-14 jarigen eruit? Allemaal vragen waar we samen met jou een antwoord op gaan geven.

Een conflict? Animeren is anticiperen! (Door Bizon vzw - onder voorbehoud)

Overtreden van afspraken, weglopen van de groep, een grote mond, een opstootje tussen jongeren, … Af en toe kom je tijdens activiteiten of op kamp wel eens dergelijke uitdaging tegen… Wat gebeurt er? Waarom gebeurt het? Hoe reageer je best op dat moment? Hoe ga je er verder mee om? In deze vorming vol concrete voorbeelden en met voldoende ruimte voor je eigen casussen staan we stil bij dergelijke situaties.. De vorming legt de nadruk op het anticiperen op moeilijke situaties en reikt enkele principes aan over het oplossen van conflicten.

Praktisch

Begin: vrijdag - 17u30

Einde: zondag - 11u00

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing owe (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Foto's van deze vakantie