;

paardrijden 23.07 - 29.07

Manege ‘t Hoefijzer Van zondag 23 jul 2023 tot zaterdag 29 jul 2023
€ 330* / € 455 7 - 12 jaar (2011-2016) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Hijs je in het zadel, want daar gaan we dan! Of je nu je eerste voorzichtige stapjes zet of meteen vol in draf gaat, deze vakantie is er voor paardenliefhebbers van elk niveau. Na een dag op de rug van onze favoriete viervoeters belonen we hen nog met een lekker hapje en een liefdevolle borstelbeurt. ‘s Avonds laten we al dat gehinnik even achter ons en nemen we een grote plons in ons verwarmd privézwembad, bommetje! Geniet met volle teugels!

Uitblinkers: 20u paardenactiviteiten (paardrijden, voltige, paarden verzorgen, helpen op de manege), privézwembad

Praktisch

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Manege ‘t Hoefijzer)

Bagagevuller paardrijden_6 (pdf)

Vakantiebundel paardrijden 1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00