;
  • Deze vakantie is volzet, inschrijven niet meer mogelijk

paardrijden NL

Manege De Zwaanhoek Van zondag 03 jul 2022 tot zaterdag 09 jul 2022

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

€ 400* / € 525 13 - 16 jaar (2006-2009) Deze vakantie is volzet
Had je toch interesse? Klik hier

* Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Zit je nergens liever dan in het zadel en is de manege je tweede thuis? Trek je rijlaarzen maar al aan, want deze vakantie ga jij in galop de zomer tegemoet! Na de eerste kennismaking op het domein trekken we te paard naar de Koudekerkse stranden en bossen voor een aantal adembenemende ritten op de rug van onze favoriete viervoeter. Wanneer de paarden op stal gaan, klimmen we op ons stalen ros om de ruimere regio te verkennen met een uitdagend stadsspel. ’s Avonds praten we nog even gezellig na aan het knetterende kampvuur op het strand en maken we herinneringen voor het leven. Sta jij ook al te trappelen?

Uitblinkers: 20u paardenactiviteiten (paardrijden, strandritten, bosritten, springles, paarden versieren, paarden verzorgen, spelletjes met paarden)

Praktisch

Vervoer: Eigen vervoer

Extra: Breng je eigen fiets mee of huur er één ter plaatse voor 40 euro.

Niveau: deze vakantie is voor paardenliefhebbers van elk niveau, zowel voor volledige beginners als voor ervaren ruiters.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Manege De Zwaanhoek)

Bagagevuller paardrijden nl_4 (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_7 (pdf)

Vakantiebundel paardrijden nl (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00