;
  • Deze vakantie is voorbij

Paardrijden

Manege ‘t Hoefijzer Van zondag 29 jul 2018 tot zaterdag 04 aug 2018

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

7 - 9 jaar (2009-2011) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Laat je stokpaard maar thuis, want deze week spelen en slapen we op de manege tussen echte paarden. We maken er veel leuke ritjes en wassen en voeden onze nieuwe vrienden. Tussen al het rijden door gaan we op ontdekking in het bos of duiken we in ons verwarmd buitenzwembad. De laatste avond sluiten we af met een gezellig pyjamafeestje.

Uitblinkers: paardenactiviteiten (20u), privézwembad

Praktisch

Heen- en terugreis met eigen vervoer.

Meer info over de locatie (Manege ‘t Hoefijzer)

Mailing paardrijden 29.7 4 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

alweer een fijne dag op de manege

Verschenen op 01 augustus 2018
placeholder

Liefste thuisfront,

Alweer een dag voorbij hier op de manege. We begonnen de dag goed met een leuke buitenrit en een spel waar we echte medailles konden maken voor de wedstrijden, morgen werken we die af met een kleurrijke finishing touch.

In de namiddag konden we genieten van het zwembad en een levensechte stratego in het bos. Frankrijk en Nederland vochten het uit tegen elkaar!

Eens terug op de manege maakten we van dichtbij kennis met Horseball! Onze lieve lesgeefsters gaven zelf een demo en we waren allemaal sterk onder de indruk!

Tot morgen!
Kusjes jullie paardenvrienden

Ochtendstond heeft goud in de mond

Verschenen op 31 juli 2018
placeholder

Hallo iedereen!

Vandaag stonden we extra vroeg op om de warmte voor te zijn. We begonnen onze dag al om 6u! Om 7u zaten de eerste van ons al op hun paard.

Tussen het paardrijden door konden we tijdens een wedstrijd het mooiste paard kiezen, met een draai aan het rad verzamelden we superveel punten!

De namiddag begon met echte kunstjes op ons paard, we stonden recht, maakten een vlag en galoppeerden vooruit en achteruit! De warme dag sloten we af in het zwembad.

Groetjes,
Jullie paardrijkapoenen

Eerste dagen zitten er al op.

Verschenen op 31 juli 2018
placeholder

De eerste dagen zitten er alweer op. Zondag konden we genieten van de eerste zon hier op de manege. We leerden elkaar beter kennen en konden meteen een frisse duik in het zwembad nemen. Vandaag reden we voor de eerste keer paard, het ging al supergoed! We werden echte cowgirls en cowboys en reisden door de tijd in een echte teletijdsmachine. De dag sloten we af met z'n allen in het zwembad.

Wij zijn alvast klaar om morgen supervroeg op te staan!

Dikke kus,
Jullie paardrijvrienden


Foto's van deze vakantie