;

plezant Cadzand

Groepsaccommodatie Cadzandië Van zondag 31 jul 2022 tot vrijdag 05 aug 2022
€ 260* / € 385 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Deze vakantie trekken we net de grens over naar het Zeeuwse Cadzand. Lekker dichtbij en toch zo uniek: wist je dat daar een grote familie zeehonden te vinden is? Uiteraard willen we deze van wat dichterbij bekijken, daarom gaan we aan boord van een schip dat ons tot vlakbij de zeehonden brengt. Hopelijk heb je daarna nog wat energie over, want we gaan helemaal los in een te gek trampolinepark. Lukt het jou vervolgens om tijdens een potje ‘ninja tag’ als eerste alle sensoren aan te tikken met je digitale armband? Let op: ze zitten verstopt op de gekste plaatsen van het indoor hindernissenparcours. Om de week af te sluiten, duiken we van hoog en droog aan de klimmuur tot helemaal beneden in de diepste grotten van Nieuwvliet. Zet je helm op, doe het lichtje aan en laat je betoveren tijdens een spannende speleotocht. Het wordt sowieso plezant in Cadzand!

Uitblinkers: boottocht met zeehonden spotten, ninja tag (interactief hindernissenparcours), speleologie, boulderen, trampolinepark, mikadobox (klim- en klauterbox)

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Extra: Breng je eigen fiets mee of huur er één ter plaatste voor 40 euro.

 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Groepsaccommodatie Cadzandië)

Bagagevuller plezant cadzand (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_5 (pdf)

Vakantiebundel plezant cadzand (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00