;
  • Deze vakantie is voorbij

Pretpark

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 14 jul 2018 tot zaterdag 21 jul 2018
10 - 12 jaar (2006-2008) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

We klimmen in een Middeleeuwse boomstam en komen in wilde stroomversnellingen terecht! Gelukkig worden we drooggezwierd in de piratenboot of koffiekopjes. Welke attractie is de volgende? De Cobra? Op het moment dat je het niet verwacht, schiet je vooruit en word je overkop gezwierd. Gillen mag! Bestel snel een chocomelk in het F.C. De Kampioenen café om uit te blazen na al deze sensatie.

Uitblinkers: Walibi, Bellewaerde, Plopsaland

Praktisch

Zowel voor de heen- als terugreis is eigen vervoer of busvervoer vanuit Erpe-Mere of Mechelen mogelijk.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing pretpark (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Nog meer dolle dagen

Verschenen op 18 juli 2018
placeholder

Wat een dag hebben de jongens en meisjes van pretparkvakantie beleefd in Plopsaland. We vlogen door de bergen met Heidi en schreeuwden het uit in de Anubis. Deze dag sloten we af met het maken van onze op maat gemaakte maskers.


Vandaag leefden we ons uit op een zelfgemaakte waterglijbaan in de duinen. Toen we 's avonds te horen kregen over de moord op Tanja de toiletdame, sloegen alle vakanties de handen in elkaar om de dader te klissen!


Last but not least vierden we ook de 11e verjaardag van Kilian! Gelukkige verjaardag!

Dikke kussen, jullie pretparkgangers

Helemaal klaar voor een spetterende vakantie

Verschenen op 16 juli 2018
placeholder

Vandaag hebben we een achbanenrit afgelegd als voorbereiding op de echte pretparken de komende dagen! Ook speelden we een GO IV spel. De animatoren gingen samen met de kinderen aan de slag om zoveel mogelijk punten te sprokkelen, wie kent elkaar het best en  kan elkaar al blind vertrouwen?

In de namiddag gingen we op zoek naar wat verfrissing, dit vonden we in het overlevingsspel. De waterballonnen kwamen hierbij goed van pas.

Voor we gingen slapen bezochten we eerst nog een 'crime scene'. Aan de hand van een levende cluedo vonden we de dader en de plaats van het mysterie. Iedereen was vandaag alvast dol enthousiast, op naar morgen! We staan al te popelen om Plopsaland de Panne onveilig te maken.

Vele groetjes 

Jullie pretparkgangers


Foto's van deze vakantie