;
  • Deze vakantie is voorbij

Pretpark

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 14 jul 2018 tot zaterdag 21 jul 2018
13 - 14 jaar (2004-2005) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Deze week testen we de nieuwste attracties in Bellewaerde, Walibi en Plopsaland! Neem op 25 meter hoogte plaats in een van de gondels van de Dawson Duel en race tegen je vrienden naar beneden. Bereid je voor op een waanzinnige rit in de Pulsar. Laat je drie keer heen en weer katapulteren en duik vanop 45 meter hoogte met een enorme splash in het water. Een vakantie vol adrenaline en kicks!

Uitblinkers: Walibi, Bellewaerde, Plopsaland

Praktisch

Zowel voor de heen- als terugreis is eigen vervoer of busvervoer vanuit Erpe-Mere of Mechelen mogelijk.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing pretpark_1 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Pretpark op en top

Verschenen op 18 juli 2018
placeholder

Na een geweldige en drukke dag in plopsaland was het vandaag een beetje rustiger met waterballonen. Hierbij is er dan natuurlijk ook een heus waterballonengevecht ontstaan met alle leute van toepassing.


Ook hebben ze gestreden om zoveel mogelijk van de wereld te veroveren met verschillende grondstoffen door elkaar uit te dagen en te slim af te zijn.


Als kers op de taart en om een toffe dag af te sluiten, kon de zee en zijn strand natuurlijk niet ontbreken. Het was dan ook een fijne en welgekome afkoeling na enkele drukke dagen.

Een dag vol avontuur en uitdagingen

Verschenen op 15 juli 2018

Vandaag was het voor onze 13-14 jarigen een dag vol avontuur en uitdagingen! In de voormiddag speelden ze 'het grote zwarte markt spel'. Hierbij waren ze personeel van de pretparkdirecteurs en die wouden op een goedkopere manier eten inslaan om te verkopen in hun pretpark, en die uitdaging gingen ze vol enthousiasme aan! 

In de namiddag moesten ze codes kraken die hen leidden naar een leuke verrassing. Om de dag leuk af te sleuten deden ze een pokemon zoektocht.

Groetjes en tot snel! 


Foto's van deze vakantie