;

pretparkpret over de grens

Youth hostel Mönchengladbach-Hardter Wald Van zondag 09 apr 2023 tot vrijdag 14 apr 2023
€ 350* / € 475 13 - 14 jaar (2009-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Alle remmen los! Dat kan je op deze vakantie vrij letterlijk nemen: we zoeken de hoogste attracties uit om daarna in vrije val naar beneden te zoeven. Kijk je liever vanop een afstandje toe? Met een aantal phanta-stische shows vol betoverende scènes en spectaculaire acrobatie heeft Phantasialand voor ieder wat wils! Mag het voor jou nóg wat meer zijn? Geen paniek, ook Moviepark Germany kan je na een dag vol adembenemende adrenaline schrappen van je bucketlist! Na al die wankele wagonnetjes en bevende bochten gooien we onze benen los op een memorabele disco-avond! Guten Tag Deutschland!

Uitblinkers: Phantasialand, Movie Park Germany

Praktisch

Vervoer: Busvervoer** 

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Youth hostel Mönchengladbach-Hardter Wald)

Bagagevuller pretparkpret over de grens (pdf)

Toestemming om het land te verlaten_34 (pdf)

Vakantiebundel pretparkpret over de grens_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00