;

ravotten in de Ardennen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 15 aug 2020 tot zaterdag 22 aug 2020
€ 209* / € 334 5 - 6 jaar (2014-2015) Boek nu Volzet voor diversiteit * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Wil je klauteren in de bomen en tot rust komen in de prachtige natuur? Ga dan mee op deze vakantie vol Ardens avontuur! Stap mee in de leukste attracties van Plopsa Coo. Verken later deze week de wonderbaarlijke grotten van Comblain en ontdek al hun geheimen. Opgelet, want de vleermuizen vliegen je boven het hoofd! Kan jij ze allemaal tellen?  

Uitblinkers: Plopsa Coo**, grotten van Comblain***

** We bieden deze activiteit aan onder voorbehoud. Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Voorlopig gaat deze activiteit door, maar we zijn afhankelijk van de verdere beslissingen van de overheid en onze partners voor deze activiteit. Indien deze activiteit niet zou kunnen doorgaan, proberen we een alternatief te voorzien.

*** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om deze activiteit te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te annuleren. We zijn volop op zoek naar een alternatief. Van zodra dit alternatief bekend is, wordt deze uitblinker aangepast op onze website.

Praktisch

Vervoer: gratis bus of eigen vervoer

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00