;

razend strandplezier

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 05 aug 2023 tot zaterdag 12 aug 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Knoop je schoenen goed vast, zet je zonnebril op en kruip in je eigen zeilwagen. Zo zoef je razendsnel over het strand! Laat je leiden door de wind en ontdek je volgende wilde avontuur: we plonzen het water van Aquafun in. Hier voert de stroomversnelling je mee, zo kom je vast bij de “black hole”-glijbaan aan. Hier glijd je het donker in terwijl de licht- en geluidseffecten je een geweldige rit bezorgen. Daarna gaan we tuben of skiën op het water. Zit je bij een hoge snelheid graag in een band? Dan is tuben helemaal jouw ding! Of ga een pittige uitdaging aan op de waterski’s: stel je evenwicht op de proef en laat je vanuit het water vooruit trekken. Wie het uitgevonden heeft, is in elk geval een klein beetje gek. Om de vakantie af te sluiten, trekken we de stad in voor een spannend spel. Met een smartphone in de hand ga je aan de slag met opdrachten en raadsels, om zo met je team de missie tot een goed einde te brengen. Samen maken we de kust (on)veilig.

Uitblinkers: zeilwagenrijden, keuze tussen tuben of waterskiën, Sunparks Aquafun, Das Box (stadsspel), ‘t Klein Strand

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller oostduinkerke kinderen_2 (pdf)

Vakantiebundel oostduinkerke 1_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00