;

razendsnel Duinrell

Scouting Van Woesikgroep Van maandag 21 aug 2023 tot vrijdag 25 aug 2023
€ 190* / € 315 13 - 15 jaar (2008-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Zin om het grootste subtropisch zwemparadijs van de Benelux. te ontdekken? Wij nemen je deze vakantie mee naar het Tikibad. De Tyfoon en Cycloon zijn maar twee van de 13 supersnelle glijbanen die je hier kunt vinden. Maar ook op het droge voorzien we de nodige adrenaline: schreeuw de longen uit je lijf tijdens een duizelingwekkende rit op één van de vele attracties van Duinrell. We zijn nog maar net terug met onze beide voetjes op de grond, of we moeten al dekking zoeken tijdens een spannend lasergevecht. Werk jij een tactisch meesterplan uit om jouw team naar de overwinning te loodsen? Om na al die actie even af te koelen, begeven we ons op het water. Slaag jij erin om het droog te houden in je kano én vanop je zelfgemaakt vlot?

Uitblinkers: Duinrell (pretpark), Tikibad (subtropisch zwemparadijs), lasershooten, kano, vlotten bouwen, Den Haag

Praktisch

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Scouting Van Woesikgroep)

Bagagevuller razendsnel duinrell (pdf)

Vakantiebundel razendsnel duinrell_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00