;

schatten van piraten

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 09 apr 2023 tot vrijdag 14 apr 2023
€ 189* / € 314 5 - 6 jaar (2017-2018) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ahoy, zeerovers! Klaar om met het zand tussen je tenen de wonderwaterwereld in te duiken? Als stoere zeelui gaan we op zoek naar leven in de Noordzee. We turen met onze verrekijkers over het water en hijsen de zeilen: schip in zicht! In een gigantische binnenspeeltuin schaven we nadien onze klim- en klautertechnieken bij: die kunnen we in het piratenleven goed gebruiken! Houd je schatkaart stevig vast, want via de duinen racen we naar beneden richting de geheime schat. Ssssht, nog niets verklappen! Ga jij er met de buit vandoor? Ooglapje aan en gaan!

Uitblinkers: schattenjacht, schat knutselen, duinenrace, garnaalvissen, binnenspeeltuin

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller paasvakantie oostduinkerke 2023_3 (pdf)

Vakantiebundel schatten van piraten_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00