;

sfeer aan het meer

Ferme de Manensart Van maandag 03 jul 2023 tot vrijdag 07 jul 2023
€ 190* / € 315 13 - 15 jaar (2008-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Een week in een groot gezellig huis in de Ardennen op wandelafstand van enkele prachtige meren: dat vraagt om avontuur in de natuur! We bewaren ons evenwicht tussen de boomtoppen tot wel 20 meter hoog én op een opblaasbaar parcours drijvend op Les Lacs de l'Eau d'Heure. Nadien waterskiën of wakeboarden we onze weg over het meer richting een spannende wedstrijd archery tag. Tussendoor ontspannen even op het strand of tijdens een wedstrijdje pingpong of tafelvoetbal. Na een verfrissende plons in het meer sluiten we de dag samen gezellig af met een spelletje.

Uitblinkers: aquapark op het meer, waterski of wakeboard, hoogteparcours, archery tag, zwemmen in het meer

Praktisch

Vervoer: Eigen vervoer **

** Voor deze vakantie bieden we geen busvervoer aan. We willen wel graag een pilootproject uittesten waarbij we ouders en deelnemers de kans geven om hun gegevens te delen om onderling af te spreken om te carpoolen. We benadrukken graag dat dit geheel vrijblijvend is en volledig op eigen verantwoordelijkheid gebeurt. Heb je een plekje vrij in jouw wagen of wens je graag met iemand mee te rijden? Dan kan je jouw gegevens achterlaten via deze link voor de heenrit en via deze link voor de terugrit. Hou er rekening mee dat de e-mails van carpoolorganiser.com in je ongewenste e-mails/SPAM terecht kunnen komen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Ferme de Manensart)

Bagagevuller sfeer aan het meer (pdf)

Vakantiebundel sfeer aan het meer (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00