;

ski & snowboard 13-15

Gasthof Post & Gasthof Pontiller Van zaterdag 18 feb 2023 tot zaterdag 25 feb 2023
€ 595* / € 720 13 - 15 jaar (2008-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Trek deze krokusvakantie mee met Krunsj de Oostenrijkse bergen in! Nog nooit op de latten of een snowboard gestaan? Geen probleem! Onze animatoren helpen je tijdens deze groepsvakantie graag bij je eerste glijpogingen onderaan de berg. Maar ook voor de doorwinterde skiërs en snowboarders liggen er heel wat uitdagende hellingen te wachten in één van de acht skigebieden. Na een hele dag op de pistes galmen de après-skihits door de boxen en hebben de animatoren een ontspannende avondactiviteit voor jou in petto. Klaar voor bergen sneeuwplezier?

Programma

Praktisch

Vervoer: Busvervoer**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Huur materiaal:

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Gasthof Post & Gasthof Pontiller)

Bagagevuller ski en snowboard_8 (pdf)

Vakantiebundel ski en snowboard_3 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00