;
  • Deze vakantie is volzet, inschrijven niet meer mogelijk

ski & snowboard 13-15

Gasthof Post & Gasthof Pontiller Van zaterdag 18 feb 2023 tot zaterdag 25 feb 2023

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

€ 595* / € 720 13 - 15 jaar (2008-2010) Deze vakantie is volzet
Had je toch interesse? Klik hier

* Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Opgelet: Onze ski- en snowboardvakantie van 2023 is momenteel volzet. In 2024 zullen we een vergelijkbare ski- en snowboardvakantie aanbieden. Indien je voor deze editie zeker een plekje wilt bemachtigen, kan je via dit formulier jouw contactgegevens achterlaten. We zullen je in dat geval eind augustus van 2023 via e-mail contacteren van zodra de inschrijvingen voor deze vakantie openen, zodat je meteen kunt inschrijven.

 

Trek deze krokusvakantie mee met Krunsj de Oostenrijkse bergen in! Nog nooit op de latten of een snowboard gestaan? Geen probleem! Onze animatoren helpen je tijdens deze groepsvakantie graag bij je eerste glijpogingen onderaan de berg. Maar ook voor de doorwinterde skiërs en snowboarders liggen er heel wat uitdagende hellingen te wachten in één van de acht skigebieden. Na een hele dag op de pistes galmen de après-skihits door de boxen en hebben de animatoren een ontspannende avondactiviteit voor jou in petto. Klaar voor bergen sneeuwplezier?

Programma

Praktisch

Vervoer: Busvervoer**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Huur materiaal:

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Gasthof Post & Gasthof Pontiller)

Bagagevuller ski en snowboard_8 (pdf)

Toestemming om het land te verlaten_30 (pdf)

Vakantiebundel ski en snowboard_3 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00