;
  • Deze vakantie is voorbij

Spanje 15-16

Empuriabrava Van vrijdag 30 jun 2017 tot zondag 09 jul 2017
15 - 16 jaar (2001-2002) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij klaar voor een gezonde portie zon, zee en strand? Gelukkig maar! Deze week relax je aan het paradijselijke zandstrand van Empuriabrava. Vertrek op een avontuurlijke tweedaagse naar de bergen van Albanya. Samen met een professionele crew zoek je de verfrissende watervallen op en spring je van spectaculaire rotsen. De uitdagende glijbanen in het tropische waterpretpark Aquabrava zorgen voor de nodige verfrissing. Een bezoek aan het pittoreske Gerona maakt deze vakantie helemaal af.

Uitblinkers: Gerona, waterpretpark, laser shooting, watertrekking

Programma

Praktisch

Zowel voor de heen- als terugreis is busvervoer vanuit Aalst of Mechelen mogelijk.

Krunsj info spanje 15 16 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Heerlijk nagenieten van de tweedaagse

Verschenen op 04 juli 2017
placeholder

De voorbije dagen was het even stil op onze blog, omdat we er even tussenuit waren op tweedaagse naar het prachtige Albanya.
 

Zondag zijn we met ze allen op 2 daagse vol avontuur vertrokken.de eerste dag hebben we een watertrekking gedaan door de muga en gesprongen van rotsen tot wel 4 meter hoog. En in de namiddag hebben we genoten van een gps trekking door de spaanse bossen en het dorpje van Albanya,s'avonds hebben we ons buikje vol gegeten  van een overheerlijke bbq,daarna werd het tijd om onze ogen te sluiten en uit te kijken naar de volgende dag.
Op dag 2 zijn we begonnen met een stevig ontbijt en daarna hebben we onze angsten overwonnen op de via ferrata en genoten van de natural pools die spanje te bieden heeft. Na een lekkere lunch zijn we aan de lasershooting en slackline begonnen.
Rond 18 u zijn we terug met de bus vertrokken richting onze vaste kampeerplaats in Empuria.


Foto's van deze vakantie