;

spannend Ardennen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 01 jul 2023 tot zaterdag 08 jul 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Klaar voor de start? Af! In Val de Wanne ontsnappen we zo snel mogelijk uit het grootste houten labyrint van Europa. Heb jij de uitgang gevonden, spring dan snel op je BMX, glij de berg af in een band en spring een gat in de lucht op de springkastelen. Van de berg trekken we naar het bos: Forestia, we komen eraan! Klim van het ene platform naar het andere over verschillende hindernissen, zo verken je één van de vele routes tussen de bomen. De beren en wolven die je in de verte ziet, ontdek je later van dichtbij wanneer we het dierenpark ingaan. Heb jij alle soorten kunnen bewonderen? Daarna trekken we een nieuw bos in, deze keer aan ons verblijf. Zoek dekking, want de paintballkogels vliegen in het rond. Hou je geweer klaar en verdedig je team. Oh nee, geraakt! Sluip snel naar je nieuwe schuilplaats en mik op je volgende doelwit. Samen maken we er een knallende vakantie van!

Uitblinkers: Val de Wanne (verschillende avontuurlijke activiteiten), Forestia (hoogteparcours en dierenpark), paintball

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_7 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 1_6 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00