;

speelfabriek (3 nachten)

‘t Bakkershof Van zondag 30 okt 2022 tot woensdag 02 nov 2022
€ 110* / € 173 5 - 12 jaar (2010-2017) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

We trekken deze week onze laarzen aan, want de varkentjes staan ons al op te wachten. Spring jij mee in de modderpoel? Bij het kraaien van de haan, staan ook de andere dieren al te trappelen om samen aan een beestige dag op de boerderij te beginnen. Hop hop hop, alle paarden en pony’s gaan in galop! Als onze buikjes heerlijk gevuld zijn met de lekkerste zelfgemaakte koekjes en pompoensoep, leven we ons helemaal uit in het kriebelige stro-paradijs. Kukeleku! Tijd voor een week vol dierenplezier!

Uitblinkers: boerderij-activiteiten, paard- of ponyrijden, pompoenen snijden (8-12 j.) of pompoensoep maken (5-7 j.) en avontuurlijk spelmateriaal

Programma

Eerste helft van de week:

Tweede helft van de week (klik HIER voor meer informatie over onze formule met zes nachten):

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Je kan de volledige week blijven of je kan ervoor kiezen om maar drie nachten te blijven slapen. Meer informatie over de formule met zes nachten kan je terugvinden op deze webpagina.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (‘t Bakkershof)

Bagagevuller speelfabriek_5 (pdf)

Vakantiebundel speelfabriek_6 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00