;
  • Deze vakantie is voorbij

Speelhotel

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 18 aug 2018 tot vrijdag 31 aug 2018
5 - 12 jaar (2006-2013) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

De deuren van ons super deluxe speelhotel staan deze zomer weer open om al onze grote en kleinere gasten te verwelkomen. 

Net zoals in een echt hotel kies je wanneer je aankomt en vertrekt. Bepaal dus zelf of je gaat vissen op de pier, toertjes rijden op de dijk met een grote gocart of het vuur blust bij de brandweer. Tussendoor spelen we je favoriete spelletjes in de duinen. Dat is nog niet alles want ’s avonds kan je heerlijk ontspannen, dansen of een toffe quiz spelen in ons eigen kindercafé.

Alle speelvogels zijn welkom in speelhotel ondersteboven!

Uitblinkers: gocarts, Plopsaland, vissen op de pier, brandweerbezoek

Praktisch

Heen- en terugreis met eigen vervoer.

Meer info vind je op onze speelhotel-pagina

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing speelhotel_1 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Brandweer

Verschenen op 23 augustus 2018
placeholder

Vandaag stond volledig in het teken van de brandweer. In de voormiddag deden we op ons domein een leuke en uitdagende opleiding waarbij we onze spierden trainden, uithouding oefenden en allerlei tips en tricks kregen van gekke brandweermannen en –vrouwen. Op het einde doofden we met z’n allen een wandelend vlammetje met waterspuitjes, -ballonnen en zelfs hele emmers!


In de namiddag gingen we op bezoek bij de echte brandweer. De vrijwilligers van Brandweer Middelkerke ontvingen ons met open armen. We kregen een rondleiding in het gebouw en het wagenpark en mochten met hele grote brandslangen spuiten. Tot slot deden we een toertje in een echte brandweerwagen!
Omdat iedereen best moe was na zo’n dag vol avonturen, deden we het wat rustiger aan ’s avonds. We keken een grappige film over stoute kinderen en nanny McPhie. Zie zo, dat was het. Op naar een nieuwe dag vol plezier!

ZONdag, stranddag

Verschenen op 19 augustus 2018
placeholder

Sinds vandaag zijn we helemaal compleet, hoera!

Na elkaar beter te leren kennen terwijl we alle feestdagen vierden, gingen we op stap naar zee! Het werd een dag vol zon, zee en strand. Sommigen hebben heerlijk gezwommen in het verfrissende water, anderen hebben prachtige bloemen gemaakt en ontdekten hun ondernemingstalent. In de namiddag vierden we ook nog het jubileum van Jacques en Georgette, oudjes die 60 jaar getrouwd waren, amai zeg! Wat een feestelijke dag!