;
  • Deze vakantie is voorbij

Speelhotel

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 22 jul 2017 tot zondag 30 jul 2017
5 - 12 jaar (2005-2012) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

De vakantie aan zee start wanneer jij wil!

Deze zomer openen we opnieuw ons hotel exclusief voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit geeft jou de kans om zelf te bepalen wanneer je aankomt en vertrekt op vakantie. Je kiest zelf welke dag je het liefste naar het hotel komt en wanneer je terug naar huis gaat.

Iedere dag staan er toffe activiteiten aan zee of in de duinen op het programma. Tijdens een weekje vakantie aan zee ga je rijden met de gocarts en trek je een dag naar Plopsaland. Afhankelijk van wat jij wil, ga je vissen op de pier of beleef je wilde wateravonturen in Sunparks. Kies mee welke toffe spelletjes de volgende dag op onze planning staan. ‘s Avonds spelen we een maffe quiz of relax je in ons gezellig kindercafé.

Programma

Meer info vind je op onze speelhotel-pagina

Praktisch

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Krunsj info speelhotel (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Speeldag 3

Verschenen op 17 juli 2017
placeholder

Op deze derde dag kwamen er geen kinderen aan en gingen er ook geen weg. Een hele dag met een vaste groep spelen dus, joepiejee!

In de voormiddag veranderden de 8- tot 12-jarigen in coole maffioso in de duinen. 5-7 ging op avontuur op een gigantisch ganzenbord. 

Na het middageten gingen we allemaal samen naar de pier, waar we grote netten in het water lieten zakken om visjes en krabben te vangen. Na een succesvolle vangst gingen we naar het strand om de visjes vrij te laten. De krabben lieten we los op het strand. Ze liepen supermegasnel naar de kustlijn en daar graafden ze zichzelf in. 

's Avonds hielp 5-7 de boswachter met konijnen vangen. 8-12 bouwde een ruimteraket zodat Alien 3 terug naar de ruimte kon. 

Morgen gaan we naar Plopsaland, we kijken er al heel erg naar uit! 

 


Foto's van deze vakantie