;

spetterend avontuur

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 08 jul 2023 tot zaterdag 15 jul 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Leg je zwembroek, badpak of bikini alvast klaar, want we trekken deze week naar het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo voor een spetterende dag. Race tegen elkaar naar beneden in de duo-glijbaan, dobber in een opblaasband op de golven of kom volledig tot rust in het warme water van het bubbelbad. Na een dag vol waterplezier ruilen we onze rol als waterrat met plezier om voor die van mol voor een levensgroot spelletje ‘whack-a-mole’. Daag de mollenvanger uit, maar let wel steeds op voor de knuppel! Als hoogtepunt van de week is het daarna tijd voor een gezonde portie adrenaline in de unieke steengroeve van Comblain-La-Tour. Durf jij naar beneden te kijken terwijl je wel 67 meter boven de grond bengelt? Na een aantal adembenemende hindernissen geraken we via een vrije sprong en deathride op spectaculaire wijze opnieuw op de begane grond. De ideale mix van actie, avontuur, rustig genieten en vooral … heel veel plezier!

Uitblinkers: Aqua Mundo (subtropisch zwemparadijs), avonturenparcours in de hoogte, lasershooten, whack-a-mole

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_10 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 2_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00