;

spetterend Kroatië

Vakantiehuis in Kroatië Van maandag 10 jul 2023 tot donderdag 20 jul 2023
€ 630* / € 755 13 - 16 jaar (2007-2010) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Zon, zee, Kroatië! We starten deze vakantie alvast met een hoogtepunt: voel de wind door je haren razen en laat je voeten in de lucht bengelen tijdens een spectaculaire parasailing. Eenmaal terug met onze voetjes op de grond, springen we het aquapark op en proberen we het droog te houden langs de uitdagende obstakels. Maar ook onder het water heeft Kroatië heel wat moois te bieden. Met onze snorkel in de mond bewonderen we het prachtige onderwaterleven en spotten we de meest kleurrijke vissen. Onze duikbril ruilen we nadien om voor onze zonnebril wanneer we op het strand of in de gezellige straatjes van Pula genieten van de stralende zon. Met de zonsondergang op de achtergrond maken we ten slotte een Instagram-waardige groepsfoto als herinnering aan deze fantastische week.

Uitblinkers: parasailing, aquapark op zee, snorkelen, bezoek Pula

Praktisch

Vervoer: Bus** 

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiehuis in Kroatië)

Bagagevuller kroatie_1 (pdf)

Vakantiebundel spetterend kroatie (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00