;

stoere zeebonken

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 09 jul 2022 tot zaterdag 16 jul 2022
€ 219* / € 334 5 - 6 jaar (2016-2017) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ahoy! Deze week ontdekken we de zee en al het leuks dat je hier kan beleven. We lachen en gieren in de attracties van Plopsaland en ontmoeten Wickie de Viking en al zijn vrienden. Nadien halen we de snelheidsduivel in onszelf naar boven in onze go-carts en gaan als echte zeeliefhebbers een kijkje nemen naar wat er allemaal leeft in onze Noordzee. Nadat we onze kruisnetten hebben uitgegooid, kijken we welke zeeschatten we allemaal hebben kunnen vangen. Wie weet spot je zelfs (met een beetje geluk) een zeehond! De landrotten onder ons kunnen zich dan weer volledig uitleven tijdens een bezoek aan de kinderboerderij: hier knuffelen we de zachtste konijnen en aaien we de schattigste geitjes. Wij bestellen alvast de zon!

Uitblinkers: Plopsaland, vissen op de pier, go-carten, kinderboerderij

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller stoere zeebonken (pdf)

Vakantiebundel stoere zeebonken (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00