;

stralend Kroatië

Vakantiehuis in Kroatië Van zondag 02 jul 2023 tot woensdag 12 jul 2023
€ 630* / € 755 17 - 18 jaar (2005-2006) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Lange stranden, helderblauw zeewater en een stralende zon: welkom in Kroatië! We snuiven deze week wat cultuur op in de gezellige straatjes van Pula, waar je het Romeinse amphitheater en de indrukwekkende stadspoorten kunt bewonderen. Verken je jouw vakantiebestemming graag even vanuit een ander perspectief? Duik mee in het netwerk van ondergrondse tunnels die onder de stad lopen en spring daarna in je kajak om de omgeving vanop zee te bewonderen én even te ontspannen op het kabbelende water. Mag het voor jou wat sneller zijn? We ruilen onze kajak in voor een bananenboot en scheuren langs de kustlijn. Kunnen jij en je vrienden zich stevig genoeg vasthouden, of vliegen jullie - PLONS - het water in? Nu we toch in een adrenalinerush zitten, is het tijd voor wat extra spanning. We zoeken de hoogste rots uit en klimmen deze in een handomdraai op. Durf jij de sprong te wagen? De keuze tussen een dubbele salto of een bommetje laten we helemaal over aan jou. Om de vakantie in stijl af te sluiten, trekken we ‘s avonds opnieuw het water op. Op onze partyboat kies jij jouw favoriete plaatjes, slurp je van je lievelingsmocktail en dans je erop los. Klaar voor een onvergetelijke week?

Uitblinkers: Uitblinkers: bananenboot, klifduiken, kajakken op zee, bezoek Pula, feestje op een boot

Praktisch

Vervoer: bus** 

** Opgelet: voor deze vakantie kan je enkel op- en afstappen in Mechelen. De exacte locatie van de opstapplaats bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van de vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiehuis in Kroatië)

Bagagevuller kroatie (pdf)

Vakantiebundel stralend kroatie (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00