;
  • Deze vakantie is voorbij

Surfen in Frankrijk

Surfcamp Montalivet Van vrijdag 29 jun 2018 tot zondag 08 jul 2018
15 - 16 jaar (2002-2003) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Leven als God in Frankrijk? Dat kan! We verblijven in tenten aan het strand en genieten zoveel mogelijk van zon en water. Ervaren surfers tonen je alles wat je nodig hebt om de golven te trotseren op je board. Op onze een spectaculaire tweedaagse stijgt de temperatuur tijdens een waanzinnig wakeboardavontuur en maken we salto’s op gigantische springkastelen in het water. Rust even uit in de hangmatten, daag je vrienden uit voor een wedstrijdje beachvolleybal en smul van een lekkere BBQ op het strand. Keep calm and just go surfing!

Uitblinkers: surfles (4,5u), tweedaagse met wakeboarding en aquapark

Programma

Surfen

Montalivet heeft een zeer lang strand van waaruit je de verschillende beachbreaks kan bereiken. Vanwege haar westelijke oriëntatie ontvangt de spot heel veel golven. Deze breken over de verschillende zandbanken waardoor er steeds golven zijn voor zowel beginners als gevorderden. Fun gegarandeerd!

We krijgen 4,5u les van ervaren, Nederlandstalige surfanimatoren, maar mogen daarnaast ook onder toezicht vrij surfen.

 

Tweedaagse

Gedurende twee dagen trekken we erop uit naar het cablepark van Lakecity! Voortgetrokken door een kabel scheur je over het water en wagen de durfals zich aan coole tricks op de vele obstakels. Omringd door water en bos, wisselen we wakeboardsessies af met leuke activiteiten of maken we in het aquapark spectaculaire jumps op springkastelen in het water.

Praktisch

Vervoer

Zowel voor de heen- als terugreis is busvervoer vanuit Drongen of Leuven mogelijk.

Meer info over de locatie (Surfcamp Montalivet)

Mailing surfen in frankrijk_1 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Surfen, voetbal en vooral veel zon!

Verschenen op 02 juli 2018
placeholder

Na aangekomen te zijn van een vlotte busrit hebben we ons geïnstalleerd in onze tenten. Het was heel warm dus we waren blij dat we allemaal in de zee konden. We hebben ook onze eerst surfles gehad en er konden enkele al rechtstaan. ‘S avonds is er een onweer gehad maar dat zorgde ervoor dat het niet te warm was in de tenten. We hebben al veel geprofiteerd van de zon van de zee en van het surfen. Er zijn al echte surfers bij. Gisteren hebben we ook een leuk spelletje gespeeld in het dorpje met een aantal leuke foto’s als resultaat. Ook hebben we gekeken naar de spannende voetbalwedstrijd.


Foto's van deze vakantie