;
  • Deze vakantie is voorbij

Surfen in Frankrijk

Surfcamp Montalivet Van vrijdag 29 jun 2018 tot zondag 08 jul 2018
13 - 14 jaar (2004-2005) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kampeer samen met je vrienden op de gezelligste camping van Frankrijk. Je relaxt er in de zitzakken en hangmatten. Onze tent staat op wandelafstand van de zee waar het surfavontuur op ons wacht. Kan je nog niet surfen? Geen probleem, ervaren surfers tonen ons alle tips en tricks om sierlijk te balanceren op ons board. Op een avontuurlijke tweedaagse laten we ons volledig gaan tijdens het wakeboarden en maken we spectaculaire jumps op springkastelen in het water. Zon, zee en sensatie in La douce France!

Uitblinkers: surfles (4,5u), tweedaagse met wakeboarding en aquapark

Programma

Surfen

Montalivet heeft een zeer lang strand van waaruit je de verschillende beachbreaks kan bereiken. Vanwege haar westelijke oriëntatie ontvangt de spot heel veel golven. Deze breken over de verschillende zandbanken waardoor er steeds golven zijn voor zowel beginners als gevorderden. Fun gegarandeerd!

We krijgen 4,5u les van ervaren, Nederlandstalige surfanimatoren, maar mogen daarnaast ook onder toezicht vrij surfen.

 

Tweedaagse

Gedurende twee dagen trekken we erop uit naar het cablepark van Lakecity! Voortgetrokken door een kabel scheur je over het water en wagen de durfals zich aan coole tricks op de vele obstakels. Omringd door water en bos, wisselen we wakeboardsessies af met leuke activiteiten of maken we in het aquapark spectaculaire jumps op springkastelen in het water.

Praktisch

Vervoer

Zowel voor de heen- als terugreis is busvervoer vanuit Drongen of Leuven mogelijk.

Meer info over de locatie (Surfcamp Montalivet)

Mailing surfen in frankrijk (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Surfen, voetbal en vooral veel zon!

Verschenen op 02 juli 2018
placeholder

Na aangekomen te zijn van een vlotte busrit hebben we ons geïnstalleerd in onze tenten. Het was heel warm dus we waren blij dat we allemaal in de zee konden. We hebben ook onze eerst surfles gehad en er konden enkele al rechtstaan. ‘S avonds is er een onweer gehad maar dat zorgde ervoor dat het niet te warm was in de tenten. We hebben al veel geprofiteerd van de zon van de zee en van het surfen. Er zijn al echte surfers bij. Gisteren hebben we ook een leuk spelletje gespeeld in het dorpje met een aantal leuke foto’s als resultaat. Ook hebben we gekeken naar de spannende voetbalwedstrijd.


Foto's van deze vakantie