;

techniek fantastiek

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 02 jul 2022 tot zaterdag 09 jul 2022
7 - 9 jaar (2013-2015) Op vakantie!

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Technologie heeft geen geheimen voor jou? Check! Zit je bovendien absoluut niet graag stil? Dubbel check! Zet je koffer maar al klaar, warm je duimen op en train je reflexen. Alleen zo zal jij de ‘Mario Kart’-race winnen én ervoor zorgen dat jouw drone niet op het dak belandt door de wind. Al je overtollige energie kan je nadien kwijt op het deluxe springkasteel of tijdens een spelletje bumperbal. Vanuit je eigen reusachtige bal probeer je bij de tegenstanders te scoren. Slaag jij erin om overeind te blijven of rol je holderdebolder een paar meter verder? Als kers op de taart trekken we een dagje naar ‘t Klein Strand waar je je uiterste best doet om recht te blijven op je waterski’s terwijl de waterspatten om je heen vliegen. Of probeer je toch liever in je persoonlijke opblaasband te blijven zitten wanneer een boot je supersnel over het water trekt? Deze vakantie is dé ideale mix!

Uitblinkers: workshop dronevliegen, waterskiën of tuben, gamen op groot scherm, bumperbal, springkasteel

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller techniek fantastiek (pdf)

Vakantiebundel techniek fantastiek (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00