;

ter strand ter zee of in de lucht

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 05 aug 2023 tot zaterdag 12 aug 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ter strand, ter zee of in de lucht? Voor jou mag het gerust alledrie, zolang er maar een stevige portie snelheid op het programma staat. Gordel vast, wielen recht, zeil omhoog en knallen maar! De zandkorrels stuiven om je heen terwijl je met je zeilwagen de kustlijn afraast. Nu we toch wind mee hebben, is het meteen het ideale moment om onze zelfgemaakte vliegers zo ver mogelijk de lucht in te laten. Helemaal uitgewaaid? Dan is het tijd om in een levensgrote bal te kruipen voor een uniek spelletje bumpervoetbal. Ga jij vol voor de bal, of probeer je toch vooral je tegenstanders omver te kegelen? Na het winnende doelpunt, maken we opnieuw tijd voor wat snelheid, want de speedboot staat ons al op te wachten. Probeer jij zo lang mogelijk recht te staan op je waterski’s? Of kies je toch voor de adrenaline in je lijf wanneer je op een band over het water scheert? Het wordt in ieder geval een strandtastische week.

Uitblinkers: zeilwagenrijden, keuze tussen tuben of waterskiën, bumperball, vliegeren met zelfgemaakte vliegers, ‘t Klein Strand

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller oostduinkerke kinderen_1 (pdf)

Vakantiebundel oostduinkerke 1_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00