;

ti ta timmertalent

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 20 aug 2022 tot zaterdag 27 aug 2022
€ 234* / € 359 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Handige Harry’s en Harriettes gezocht, want we gaan aan de slag met hamers, spijkers en planken. Tussen de toppen van de Ardense bomen richten we onze eigen boomhut in. Een kastje hier en een kadertje daar? Jij bent de architect van jouw droomboomhut! Tussen het bouwen door maken we bovendien ook tijd om aan enkele eigen creaties te werken, en niets leuker dan die ook meteen uit te testen. Ben je klaar voor een wedstrijdje katapultschieten of om pijlen af te vuren met je handgemaakte boog? Breng al jouw zotste knutselideetjes mee of neem een kijkje in het ideeëndroomboek van onze ervaren boomhutbouwer Ward en timmer er maar op los!

Uitblinkers: hele week workshops met ervaren boomhutbouwer (boomhut inrichten, timmeren aan eigen ontwerpen …) + LEGO-workshops

Programma

Deze vakantie wordt uitgewerkt in samenwerking met Remenos Timmerclub.

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller ti ta timmertalent (pdf)

Vakantiebundel ti ta timmertalent (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00