;

uitzonderlijk Zeeland

Groepsaccommodatie CJV Kamp Van maandag 21 aug 2023 tot vrijdag 25 aug 2023
€ 225* / € 350 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Je mag deze week zelf vanuit een kooi de haaien voederen, hoe cool is dat?! Heb je liever wat minder tanden om je heen? Kies een lekkere vis als beloning voor de zeeleeuwen, dan krijg je vast een zoute zoen van hen. We drogen ons snel af en stappen in de orkaanmachine waar het wel héél hard waait. We moeten zelfs een speciale bril opzetten, omdat we anders onze ogen niet meer dicht krijgen! Schuif daarna van de glijbanen terug het water in. Je weet dat het snel gaat, wanneer druppels in het rond spetteren terwijl je naar beneden roetsjt. Van het waterpark zoeven we recht het strand op. Moedig je team aan tijdens de beachgames en ga samen voor de overwinning! Na het tornooi spurten we terug naar ons verblijf waar de lasergeweren ons opwachten. Wat is jouw tactiek: loop je als een speer om iedereen te raken of blijf jij als laatste over in je geheime schuilplaats? Het wordt een vakantie die jouw hart sneller doet slaan!

Uitblinkers: zwemmen met haaien (vanaf 8 j.) of sessie vlak bij zeehonden, Neeltje Jans, lasershooten, beachgames

Opgelet: om deel te kunnen nemen aan deze vakantie, moet je kunnen zwemmen.

Praktisch

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Groepsaccommodatie CJV Kamp)

Bagagevuller renesse (pdf)

Vakantiebundel renesse_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00